Bedrijfsruimte huren in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een bedrijfsruimte nabij het centrum van Alphen aan den Rijn? Centraal gelegen in het groene hart en goed bereikbaar binnen de Randstad ligt het bedrijfspand De Baronie. De voormalige chocoladefabriek is ontwikkeld tot een multifunctioneel gebied waar werken, wonen en winkelen hand in hand gaan. Goede bereikbaarheid is daarom een must.


Bedrijven Alphen aan den Rijn goed bereikbaar

Als freelancer, ZZP'er of voor het MKB draagt een gunstige locatie voor je organisatie bij aan het succes van je onderneming. Huur je een bedrijfsruimte in De Baronie dan ben je verzekerd van een uitstekend bereikbare werkplek in een inspirerende omgeving.
 
De plaats Alphen aan den Rijn is in het verleden om de voormalige chocoladefabriek “De Baronie” heen uitgegroeid tot de plaats die het nu is. Het pand ligt op loopafstand van het centrum, maar boodschappen doen en uit eten gaan kunt u ook in de winkels en bij de horeca op de begane grond.
 
Uitvalswegen als de A12 naar Den Haag en Utrecht, de A4 naar Amsterdam en de A20 naar Rotterdam zijn goed bereikbaar. De grote steden en Schiphol zijn daarmee binnen 40 autominuten te bereiken. Alphen aan den Rijn heeft ook een uitstekende verbinding via het openbaar vervoer.

Flexibele bedrijfsruimte

 
Voor elk type ondernemer biedt De Baronie een flexibele en moderne bedrijfsruimte. Of je nu een werkplek zoekt voor 2 personen of een voor meer dan 20 personen. Met uitstekende faciliteiten als onder andere parkeergelegenheid, 24/7 toegang, centrale receptie, vergaderruimtes, beveiliging en hoogwaardige ICT die bij de huurprijs per maand zijn inbegrepen.


Proef de sfeer en ontdek de mogelijkheden

Wil je eerst de sfeer komen proeven en de mogelijkheden ontdekken? De Baronie beschikt over vier modelkantoren die dagelijks op afspraak zijn te bezichtigen. Voor meer informatie over flexibele kantoorruimtes maak je een afspraak met Peter Vernooij van Element Offices via baronie@elementoffices.nl of 0172 760 900.

Voor grotere kantoorruimtes van 267 m2 tot 788 m2 neem je contact op met Basis Bedrijfshuisvesting via info@basis.nl of 0172 470 247.


Modelkantoren De Baronie

Modern fris kantoor


Industrieel kantoor


Gras kamer


Groot kantoor met eiland

Meer info?

Wil je meer weten over het huren van een kantoorruimte in De Baronie? Bekijk voor meer informatie de volgende pagina's.
T 0172 760 900
E pv@elementoffices.nl
I www.elementoffices.nl


T. 0172 47 02 47
E. info@basis.nl