Kantoorpand Alphen aan den Rijn

Een ultramodern kantoorpand; de voormalige chocoladefabriek De Baronie in Alphen aan den Rijn fungeert als werkplek voor ondernemers. Daarnaast zijn ook winkels, horeca en woningen ondergebracht in het compleet gerenoveerde gebied. In deze dynamische omgeving huur je een flexibele kantoorpand vanaf 20 m2.


Het nieuwe werken = vrijheid

Na het sporten en een warme douche even een broodje kopen en vervolgens fris aan het werk in je kantoor. Voor de lunch boek je een vergaderkamer en aan het einde van de dag haal je jouw pak op bij de stomerij, waarna je met een zakenrelatie dineert bij Shabu Shabu. Zaterdagmorgen werk je de administratie bij voordat je boodschappen doet bij de supermarkt en vervolgens gaat genieten van het weekeinde. Het kan allemaal in De Baronie.

All-inclusive werkplek in industrieel kantoorpand in Alphen aan den Rijn

 
Op de eerste etage van het gerenoveerde kantoorpand zijn de industriële kenmerken zoals grote ramen en open ruimtes bewaard gebleven. Daarmee is de indeling van de te huren kantoorruimtes flexibel in te richten. Er is ruimte voor een werkplek voor 1 of 2 personen tot aan 20 personen. Of zelfs groter.

Je huurt al een kantoorpand vanaf € 365,75 per maand. All-inclusive betekent dat alle ruimtes zijn voorzien van:
 
  • professionele diensten zoals centrale receptie, telefoniste en beveiliging
  • 24/7 toegang
  • tapijt op de vloer
  • centrale pantry’s en toiletgroep
  • hoogwaardige ICT met IP-telefonie, glasvezelverbinding, fax en printer
Het kantoorpand van De Baronie kent een plug&play-concept: zet je bureau en bijbehorende stoel neer en je kunt van start. Alle facilitaire zaken neemt Element Offices uit handen, ideaal! 


All-inclusive werkplek in industrieel kantoorpand

Wil je eerst de sfeer komen proeven en de mogelijkheden ontdekken? De Baronie beschikt over vier modelkantoren die dagelijks op afspraak zijn te bezichtigen. Voor meer informatie over flexibele kantoorruimtes maak je een afspraak met Peter Vernooij van Element Offices via baronie@elementoffices.nl of 0172 760 900.

Voor een groter kantoorpand met ruimtes van 267 m2 tot 788 m2 neem je contact op met Basis Bedrijfshuisvesting via info@basis.nl of 0172 470 247.


Brochures 

Meer info?

Wil je meer weten over het huren van een kantoorruimte in De Baronie? Bekijk voor meer informatie de volgende pagina's.
T 0172 760 900
E pv@elementoffices.nl
I www.elementoffices.nl


T. 0172 47 02 47
E. info@basis.nl