Kantoorruimte Alphen aan den Rijn

Zoek je een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn? Wil je een kantoorruimte huren dat is voorzien van alle gemakken die bij een moderne werkplek horen? Groot Baronie is een unieke combinatie van onder meer wonen, winkelen én werken.
 
Bedrijfshuisvesting is één van de pijlers in het compleet vernieuwde industriële pand van de voormalige chocoladefabriek De Baronie. Het huren van een kantoorruimte in een levendige omgeving waar je collega ondernemers tegenkomt en daarnaast kunt winkelen en sporten biedt vele voordelen.


Voordelen van het huren van een kantoorruimte in Baronie Kantoren in Alphen aan den Rijn

Voor elke ondernemer, freelancer, ZZP'er of het MKB, draagt de prettige kantoorruimte van De Baronie in Alphen aan den Rijn bij aan het succes van de organisatie. Representatieve faciliteiten om klanten te ontvangen en het creëren van een prettige werkplek voor je personeel zijn essentieel.
 
Op de eerste etage van de Baronie zijn moderne kantoorruimtes te huur van diverse afmetingen. Zo huur je een flexibele bedrijfsunit van 20 m2 voor 1 of 2 werkplekken tot ruimtes van 60 m2 voor 20 personen. Zelfs een grotere kantoorruimte is mogelijk.

De voordelen omvatten:
  • Alle ruimtes zijn flexibel in te delen en worden plug&play opgeleverd, zodat je alleen nog maar je bureau hoeft neer te zetten
  • De huurprijs is all-inclusive: receptie, telefoon, internet, servicekosten en vergaderruimtes
  • Er zijn flexibele huurcontracten mogelijk voor tijdelijk of de langere termijn
  • Je kantoor is uitstekend bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer
  • De Baronie beschikt over voldoende parkeerplaatsen, winkels, horeca en sportfaciliteiten
  • De industriële uitstraling biedt een inspirerende omgeving
  • Ontmoet collega-ondernemers, werk samen en inspireer en versterk elkaar


Ontdek de mogelijkheden van jouw nieuwe kantoorruimte in Alphen aan den Rijn

Wil je eerst de sfeer komen proeven en de mogelijkheden ontdekken? De Baronie beschikt over vier modelkantoren die dagelijks op afspraak zijn te bezichtigen. Voor meer informatie over flexibele kantoorruimtes maak je een afspraak met Peter Vernooij van Element Offices via baronie@elementoffices.nl of 0172 760 900.

Voor grotere kantoorruimtes van 267 m2 tot 788 m2 neem je contact op met Basis Bedrijfshuisvesting via info@basis.nl of 0172 470 247.


Modelkantoren De Baronie

Modern fris kantoor


Industrieel kantoor


Gras kamer


Groot kantoor met eiland

Meer info?

Wil je meer weten over het huren van een kantoorruimte in De Baronie? Bekijk voor meer informatie de volgende pagina's.
T 0172 760 900
E pv@elementoffices.nl
I www.elementoffices.nl


T. 0172 47 02 47
E. info@basis.nl