Nieuwe toekomst, Nieuwe glorie

De vastgoedprojecten van Green staan bekend om het verbeteren van het leefklimaat voor mens en omgeving. Ook in de ontwikkeling van Groot Baronie draait alles om het creëren van mogelijkheden in, op en om de voormalige Chocoladefabriek ‘De Baronie’.

De architect heeft met zijn ontwerpen voor Groot Baronie de oude charme van de chocoladefabriek weten te bewaren in een duurzaam plan, waarbij de oude fabriekshallen volledig geïntegreerd zijn in de winkel-, werk- en woonruimtes. De prachtige ligging van De Baronie maakt het sfeervolle fabrieksterrein tot een ideale locatie voor winkels en kantoren, maar ook om te wonen. Door deze combinatie is de bedrijvigheid rondom de Baronie weer als vanouds. Het gebied heeft niet alleen een functie voor winkeliers, ondernemers, bewoners en omwonenden: voor heel Alphen aan den Rijn wordt Groot Baronie weer het gezicht van de stad. Een centrum waar niemand omheen kan.

Servicegebied Gunstige ligging in Alphen aan den Rijn en voor omliggende dorpen.

Groot Baronie is gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere service- en verzorgingsgebieden in Alphen aan den Rijn.

Lees verder
Historie Oude roem in ere hersteld.

Van Cacao- en Chocoladefabriek naar een prachtig gebied waar het fijn wonen, winkelen en werken is.

Lees verder
Ligging en bereikbaarheid Gunstige ligging en goede bereikbaarheid!

Alphen aan den Rijn kent een gunstige centrale ligging ten opzichte van de grote steden in de Randstad en natuurlijk Schiphol.

Lees verder
Architect aan het woord Geschiedenis kun je niet ontwerpen.

Toen ik in aanraking kwam met het project rondom de Baronie, zouden de voormalige fabrieksgebouwen gesloopt worden. Gelukkig heeft GREEN geïnvesteerd in het restaureren en consolideren van dit gebied.

Lees verder