De Baronie als bruisend winkelcentrum!

Winkelcentrum De Baronie is geen standaard winkelcentrum, maar een echte winkelbelevenis. Niet alleen dankzij de historische gebouwen, maar ook de groenvoorziening en ambiance zijn sfeervol. De goed uitgedachte infrastructuur en prima parkeergelegenheid maken De Baronie het best bereikbare winkelcentrum in Alphen aan den Rijn. Het servicegebied bestrijkt een gedeelte van de stad waar geen andere winkelcentra of supermarkten zijn. De hoofdentree van het winkelcentrum De Baronie is gelegen aan de nieuwe winkelstraat die langs de fabriek dwars over het terrein loopt. Deze voetgangerspassage loopt van het winkelplein en park aan de Van Foreestlaan, tot de Prinses Beatrixlaan aan de andere kant. Via een vernieuwd wegenstelsel van rotondes en een dubbel parkeerdek met 444 parkeerplaatsen is de bereikbaarheid van Groot Baronie voor winkelend publiek en leveranciers optimaal.

De Baronie als bruisend winkelcentrum?

Vanuit de historie weten de Alphenaren De Baronie wel te vinden, de bezoekersaantallen stijgen elke maand en alle prognoses zijn al ver overstegen. De naamsbekendheid is hoog en de locatie voor het winkelend publiek gunstig. Door de ruime werkgelegenheid in directe omgeving en eigen kantoor- en woonvoorzieningen is er een continue koopstroom: mensen uit het bedrijfsleven maken gebruik van zowel de horeca en de afhaalmogelijkheden als het winkelaanbod. Het winkel- en horeca aanbod in winkelcentrum De Baronie bestaat uit een combinatie van supermarkten, landelijke retailers, aangevuld met de lokale speciaalzaken.
 

Beschikbare units Winkelunit huren? Bekijk het aanbod aan units.

Bent u een enthousiaste ondernemer? Bekijk dan het overzicht met nog beschikbare winkelunits in winkelcentrum De Baronie. Er is nog 1 unit beschikbaar aan het fraaie Parkplein.

Lees verder
Plattegrond

Bekijk of download hier de plattegrond met alle units erin.

Lees verder
Interesse?

Meer informatie of wilt u een unit huren in De Baronie? Neem contact op met GREEN.

Lees verder