Filter nieuws op
Wonen Werken Winkelen Toon alles
Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3 Ontwikkelaar Green Real Estate voegt 118 huur- en koopwoningen toe aan woonvoorraad

Green Real Estate luidde gistermiddag samen met de toekomstige bewoners een nieuwe fase in van de ontwikkeling van Baronie Haven.

Lees verder
Start verkoop de Havensuites en het Havenkwartier De online verkoop start zaterdag 19 juni om 12.00 uur

Start verkoop de Havensuites en het Havenkwartier. De online verkoop start zaterdag 19 juni om 12.00 uur

Lees verder
GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees verder
GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. geeft woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Paul Wismeijer van Haven aan den Rijn verrichten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees verder
GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

Lees verder
Ronald McDonald Business Breakfast in De Baronie

Op dinsdag 20 maart ontmoetten ca. 70 ondernemers van de Ronald McDonald Business Breakfastclub elkaar voor een ontbijt in De Baronie. Het ontbijt werd dit keer georganiseerd door Aannemingsbedrijf G. Bruijnes en GREEN. De bijdragen van ondernemers van deze netwerkclub worden jaarlijks gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Leiden.

Lees verder
Alle winkels weer open!

Na een melding vanmorgen over de sluiting van de winkelstraat en Hoogvliet, Lidl en Primera in De Baronie, kunnen wij u melden dat alle winkels in De Baronie weer geopend zijn! Hartelijk dank voor uw begrip.

Lees verder
Verzamelpand of bedrijvenhotel?

Arthur van Breukelen geeft in het AD zijn visie op het huren van een kantoor in een verzamelpand. Met name het netwerk, de uitstekende voorzieningen en de flexibele contracten bieden het MKB en de ZZP’er een eenvoudige mogelijkheid tot groei.

Lees verder
GoedOpOrde groeit in Baronie Kantoren!

Roy Spierenburg en Martijn Kulk zijn huurders van het eerste uur in Baronie Kantoren. Hier hebben zij hun klantenkring snel uit kunnen breiden. Toen Spierenburg en Kulk in oktober 2014 in het pand kwamen, hadden zij er binnen een paar seconden een nieuw netwerk erbij.

Lees verder
Ballorig opent binnenkort 37e kinderspeelparadijs bij De Baronie!

De nieuwe Ballorig vestiging gaat binnenkort officieel open en zal te vinden zijn in het voormalig Leen Bakker gebouw aan de Rijnhavenkade. De locatie ligt op een steenworpafstand van het nieuwe woon-, werk- en winkelgebied ‘de Baronie’ in Alphen aan den Rijn.

Lees verder
Een eigen plekje voor bewoners van zorginstelling Philadelphia

Op 19 november werd de woonlocatie De Baronie als onderdeel van zorginstelling Philadelphia feestelijk geopend. Alle bewoners, hun familie en de medewerkers genoten van het feest dat er voor hen was met veel muziek.

Lees verder
Winkelcentrum De Baronie verwelkomt drie nieuwe ondernemers!

Binnenkort wordt het aanbod in winkelcentrum De Baronie opnieuw uitgebreid met een smaakvolle lunchroom, een trendy kapsalon én een ambachtelijke schoenmakerij.

Lees verder
60 jarig jubileum De Baronie Terugblik op het evenement 60 jaar De Baronie

Afgelopen zaterdag 31 oktober werd er feest gevierd bij De Baronie. Er waren vele leuke activiteiten, zoals een echte chocolademusical, ballonnenclown, proeverijen, stands met leuke acties en de zoektocht naar de gouden wikkel.

Lees verder
Een maand gratis proefwerken? Flexibele kantoren van 1 tot 20 werkplekken

De Baronie biedt volop mogelijkheden voor ondernemers! Misschien ook wel voor uw bedrijf. Laat u overtuigen en probeer het een maand gratis uit.

Lees verder
GREEN verhuurt verdieping Baronie aan VMDeerenberg en Koster

Eind 2015 zullen de Alphense verzekeringsbedrijven VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hun intrek nemen op de 3e verdieping van het kantorencomplex in De Baronie.

Lees verder