Mondain wonen aan boord van De Baronie

De bouw van Baronie Haven fase 3 is gestart!

In Baronie Haven aan de Rijnhaven worden drie unieke nieuwe projecten gerealiseerd. U kunt straks heerlijk resideren en wonen aan de haven in het deelproject Havensuites of wonen en werken in de twaalf unieke atelierwoningen van het project Havenkwartier. Op termijn komen er ook huurappartementen beschikbaar in de markante toren tegenover De Baronie die de naam De Havenmeester krijg. De bouw is gestart!


Wonen in Baronie Haven?

Het is heerlijk wonen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. Met het uitzicht op het water en de boten, met de horeca, de winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-werk-winkelgebied met een mooie recreatiehaven.

MEER INFORMATIE?
Bezoek de projectwebsite baroniehaven.nl voor meer informatie over de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Interesse?T. 0172 47 26 51
E. info@deerenberg.nl


T. 0172 42 73 05
E. info@dekoningnieuwbouw.nl
Havensuites 43 luxe appartementen en penthouses aan de Rijnhaven

Gesitueerd aan de Rijnhaven vindt u straks 43 luxe en royale appartementen en penthouses van de Havensuites. De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven. Hier kunnen de bewoners resideren op een van de mooiste plaatsen van Alphen aan den Rijn. De bouw is gestart!

Lees verder
Havenkwartier 12 atelierwoningen, wonen en werken in Baronie Haven

Aan de corridor naar De Baronie en aan de andere zijde aan de Prinses Margrietstraat vindt u de 12 atelierwoningen. Deze woningen beschikken over een fraaie werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de heerlijke binnentuin van het project. Wonen en werken gaan perfect samen in de unieke atelierwoningen van het Havenkwartier. De bouw is gestart!

Lees verder
Havenmeester 63 huurappartementen in de vrije sector

De Havenmeester staat trots aan de kop van de ontwikkeling met 63 huurappartementen in de vrije sector. De appartementen variëren in formaat en bieden enerzijds uitzicht op winkelcentrum De Baronie en anderzijds op de fraai aangelegde daktuin. Een fijne levendige woonomgeving in een splinternieuw woon-werkgebied. De bouw is gestart!

Lees verder
Het Havenhuys 34 luxe appartementen en penthouses aan de Rijnhaven

Direct aan de haven zijn 30 moderne en royale appartementen en 4 luxe en chique penthouses van Het Havenhuys gesitueerd. Alle woningen zijn verkocht en Het Havenhuys is opgeleverd. De bewoners van Het Havenhuys ervaren als eerste ‘Mondain wonen aan boord van De Baronie’.

Lees verder