Werken Werken in een open ruimte Meer informatie

Bedrijfs- en kantoorunits

Wie wil werken in de voormalige chocoladefabriek moet weten dat alle mogelijkheden daar zijn, om in de beschikbare bedrijfs- en kantoorunits succesvol te ondernemen. Een nostalgische, representatieve omgeving, uitstekende infrastructuur en aanwezige winkel- en woonfaciliteiten maken De Baronie tot een unieke plek voor bedrijvigheid in Alphen aan den Rijn. Bovendien zijn de bedrijfs- en kantoorunits geheel naar wens te schakelen of juist te splitsen en voldoen de gebouwen en units aan de laatste duurzame bouw- en milieueisen.

Dankzij het flexibele All-Inclusive huurconcept van Element Offices is De Baronie ook toegankelijk voor kleinere bedrijven en ZZP’ers. Er zijn units te huur vanaf 18 m2 volgens het Plug & Play concept. Voor meer info neem je contact op met Deli Kwakkenbos van Element Offices. T. 030 – 750 88 88 of mail: dk@elementoffices.nl.
Beschikbare units

Bekijk de nog beschikbare units. Er zijn nog diverse moderne, hoogwaardige kantoorruimtes met een industriële uitstraling te huur!

Lees verder
Horeca units

Bekijk hier de beschikbare horeca units. Er is nog slechts 1 moderne, hoogwaardige horeca unit met een industriële uitstraling te huur. Deze unit beschikt over unieke sheddaken, wat een prachtige sfeer!

Lees verder
Element Offices Flexibel huren via Element Offices

Ook voor ZZP’ers vanaf 20 m2 Huur All-Inclusive al vanaf € 365,75 excl. BTW per maand!

Lees verder
Plattegrond

Bekijk of download hier de plattegrond met alle units erin.

Lees verder
Evenement

De 1ste Baronie Business Boost was een groot succes. Bekijk de foto's.

Lees verder
Locatie

De bedrijfs- en kantoorunits zijn gelegen in de meest kenmerkende gebouwen van de voormalige chocoladefabriek: de centraal gelegen productiehal op de begane grond en de gestapelde productievloeren in de toren.

Lees verder
Brochures

Bekijk of download hier de brochure(s) over werken in De Baronie.

Lees verder
Interesse?

Meer informatie of wilt u een unit huren in De Baronie? Neem contact op met één van de makelaars.

Lees verder