Service- en verzorgingsgebied

Groot Baronie is gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere service- en verzorgingsgebieden in Alphen aan den Rijn. De huidige voorzieningen zijn in dit gebied beperkt tot industrie en enkele woon- en doe-het-zelf zaken. Met de komst van werk- en woongelegenheid zal de behoefte aan retail in dit servicegebied alleen maar toenemen. Bovendien is er in Alphen aan den Rijn een tekort aan kantoor- en bedrijfsruimte rondom het centrum; iets waar het servicegebied van Groot Baronie ook in voorziet. Via de omliggende uitvalswegen N11, N207, A4, A12 en A20 zijn de kernen rondom Alphen aan den Rijn uitstekend bereikbaar. Het verzorgingsgebied van Groot Baronie zal zich uitstrekken tot een straal rondom Alphen aan den Rijn.

Historie Oude roem in ere hersteld.

Van Cacao- en Chocoladefabriek naar een prachtig gebied waar het fijn wonen, winkelen en werken is.

Lees verder
Ligging en bereikbaarheid Gunstige ligging en goede bereikbaarheid!

Alphen aan den Rijn kent een gunstige centrale ligging ten opzichte van de grote steden in de Randstad en natuurlijk Schiphol.

Lees verder
Architect aan het woord Geschiedenis kun je niet ontwerpen.

Toen ik in aanraking kwam met het project rondom de Baronie, zouden de voormalige fabrieksgebouwen gesloopt worden. Gelukkig heeft GREEN geïnvesteerd in het restaureren en consolideren van dit gebied.

Lees verder