Locatie

De bedrijfs- en kantoorunits zijn gelegen in de meest kenmerkende gebouwen van de voormalige chocoladefabriek: de centraal gelegen productiehal op de begane grond en de gestapelde productievloeren in de toren. Het gebouw heeft drie ingangen: oostelijk, tegenover de rotonde Prinses Beatrixlaan en Prinses Iepenlaan, de hoofdentree met zijn ruime hal en gemeenschappelijke balie voor bezoekers en collega’s, en westelijk, bij het parkplein aan de Van Foreestlaan, een tweede, kleinere entree alleen voor medewerkers.

Werken in de sfeer van vroeger

De bedrijfs- en kantoorruimten op de verdiepingen worden ontsloten met de twee oorspronkelijke trappenhuizen en liften. De hogere verdiepingen bieden een panoramisch uitzicht over het gebied Groot Baronie, de haven en het centrum van Alphen aan den Rijn. Daarnaast is er dankzij de mogelijkheden voor werken, winkelen en wonen altijd bedrijvigheid in en om deze nostalgische omgeving. De optimale aansluiting met hoofdwegen N11 en N207 maken Groot Baronie goed bereikbaar. Betere parkeermogelijkheden zijn bovendien nabij het centrum van Alphen aan den Rijn niet te vinden. De Baronie beschikt over eigen parkeerdekken met 444 parkeerplaatsen. De eerste 1,5 uur parkeren is daarbij gratis!
 

Beschikbare units

Bekijk de nog beschikbare units. Er zijn nog diverse moderne, hoogwaardige kantoorruimtes met een industriële uitstraling te huur!

Lees verder
Horeca units

Bekijk hier de beschikbare horeca units. Er is nog slechts 1 moderne, hoogwaardige horeca unit met een industriële uitstraling te huur. Deze unit beschikt over unieke sheddaken, wat een prachtige sfeer!

Lees verder
Element Offices Flexibel huren via Element Offices

Ook voor ZZP’ers vanaf 20 m2 Huur All-Inclusive al vanaf € 365,75 excl. BTW per maand!

Lees verder
Plattegrond

Bekijk of download hier de plattegrond met alle units erin.

Lees verder
Evenement

De 1ste Baronie Business Boost was een groot succes. Bekijk de foto's.

Lees verder
Brochures

Bekijk of download hier de brochure(s) over werken in De Baronie.

Lees verder
Interesse?

Meer informatie of wilt u een unit huren in De Baronie? Neem contact op met één van de makelaars.

Lees verder