Locatie

De bedrijfs- en kantoorunits zijn gelegen in de meest kenmerkende gebouwen van de voormalige chocoladefabriek: de centraal gelegen productiehal op de begane grond en de gestapelde productievloeren in de toren. Het gebouw heeft drie ingangen: oostelijk, tegenover de rotonde Prinses Beatrixlaan en Prinses Iepenlaan, de hoofdentree met zijn ruime hal en gemeenschappelijke balie voor bezoekers en collega’s, en westelijk, bij het parkplein aan de Van Foreestlaan, een tweede, kleinere entree alleen voor medewerkers.

Werken in de sfeer van vroeger

De bedrijfs- en kantoorruimten op de verdiepingen worden ontsloten met de twee oorspronkelijke trappenhuizen en liften. De hogere verdiepingen bieden een panoramisch uitzicht over het gebied Groot Baronie, de haven en het centrum van Alphen aan den Rijn. Daarnaast is er dankzij de mogelijkheden voor werken, winkelen en wonen altijd bedrijvigheid in en om deze nostalgische omgeving. De optimale aansluiting met hoofdwegen N11 en N207 maken Groot Baronie goed bereikbaar. Betere parkeermogelijkheden zijn bovendien nabij het centrum van Alphen aan den Rijn niet te vinden. De Baronie beschikt over eigen parkeerdekken met 444 parkeerplaatsen. De eerste 1,5 uur parkeren is daarbij gratis!
 

Beschikbare units

Bekijk de nog beschikbare units. Er zijn nog diverse moderne, hoogwaardige kantoorruimtes met een industriële uitstraling te huur!

Lees verder
Interesse?

Meer informatie of wilt u een unit huren in De Baronie? Neem contact op met één van de makelaars.

Lees verder