De Baronie bestaat 60 jaar en dat werd groots gevierd.

Op zaterdag 31 oktober 2015 werd iedereen in winkelcentrum De Baronie feestelijk ontvangen en kon het winkelend publiek van 10:00 tot 17:00 uur genieten van leuke activiteiten, zoals een echte chocolademusical, ballonnenclown, proeverijen, stands met leuke acties en de zoektocht naar de gouden wikkel.
 
Sfeervol winkelcentrum
Bij de ingang van De Baronie werd iedereen feestelijk verwelkomd door de gastheer en een ballonnenclown. In het winkelcentrum stonden kraampjes met leuke acties en konden bezoekers lekkernijen proeven. Naast de bekende winkels, waren ook de nieuwe winkels van de partij, zoals Slagerij Gelderblom, kledingwinkel Switch en Chocolaterie Martinez. De fanfare zorgde voor een vrolijke noot in het winkelcentrum.
 
Speciale kindermusical en diverse activiteiten voor kinderen
Ook voor kinderen was er genoeg te doen: springkussens, chocolaatjes eten, schilderen met chocolade en kinderen konden meedoen met een demonstratie van sportschool Fit For Free. Musicalliefhebbers konden de voorstelling Fluxus Familie Musical: Berrie Baronie & De Chocoladefabriek gratis bijwonen in de winkelunit naast de Zeeman. 
 
Baronie Kantoren
Naast alle winkels was ook Baronie Kantoren opengesteld. Bezoekers werden bij de entree welkom geheten door een straattheatergezelschap. Element Offices gaf op de 2e etage informatie over het huren van een kantoor of vergaderruimte in De Baronie en GREEN stelde haar kantoor op de 4e etage open, onder het genot van een hapje en drankje. Huurders van WonenCentraal die de presentatie van de nieuwe online omgeving ‘Mijn WonenCentraal’ bij woonden, maakten kans op leuke prijzen, waaronder een minuut gratis winkelen bij de Hoogvliet.
VMD Koster Verzekeringsgroep is vanaf 1 oktober ook gevestigd in De Baronie op de 3e etage. Tijdens het jubileum stonden ze de gehele dag op het Baronieplein met een stand en schadeauto. Voor de kinderen waren er punchballonnen en bezoekers konden de schade raden voor een leuke prijs!
 
De organisatie van ‘60 jaar Baronie!’ was een gezamenlijk initiatief van VMD Koster Verzekeringsgroep, WonenCentraal, alle ondernemers van Winkelcentrum De Baronie en GREEN.