GREEN verhuurt verdieping Baronie aan VMDeerenberg en Koster

Eind 2015 zullen de Alphense verzekeringsbedrijven VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hun intrek nemen op de 3e verdieping van het kantorencomplex in De Baronie. Met het invullen van deze 3e verdieping is het kantoorgedeelte van de Baronie bijna volledig verhuurd.

De verzekeringscombinatie VMDeerenberg / KOSTER zal de 1.400 m2 grote verdieping met ruim 60 medewerkers gaan gebruiken. Eind april jl. hebben de beide bedrijven de stap gezet om intensief te gaan samenwerken in de VMD KOSTER Groep B.V. Samen vormen zij één van de grootste adviesbedrijven in het Groene Hart, gericht op risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Met deze fusie kwam de wens voor nieuwe huisvesting in een stroomversnelling en zijn de twee bedrijven op zoek gegaan naar een groter kantoor, dat naast voldoende ruimte voor alle medewerkers, ook een moderne en flexibele werkomgeving zou opleveren.

De Baronie heeft een unieke uitstraling als industrieel erfgoed en is een icoon in Alphen aan den Rijn. Na de verwerving van de voormalige fabriek is deze ontwikkeld tot woon-, werk- en winkelgebied. Naast VMDeerenberg en KOSTER zijn momenteel New Elements, wonenCentraal en GREEN huurder in de voormalige chocoladefabriek.

Over de Baronie

De Baronie is weer in bedrijf. Op de plek waar ruim tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, is een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied verrezen. GREEN heeft dit industrieel erfgoed in Alphen aan den Rijn een nieuwe, duurzame bestemming gegeven.

De bedrijfs- en kantoorunits zijn geheel naar wens te schakelen of juist te splitsen. De gebouwen en units voldoen aan de laatste duurzame bouw- en milieueisen. Dankzij het flexibele All-Inclusive huurconcept van Element Offices is de Baronie ook toegankelijk voor kleinere bedrijven en ZZP’ers. Er zijn diverse ondernemers gevestigd en daarmee biedt het winkelgedeelte een breed assortiment aan verswinkels maar ook voor de overige boodschappen en funshoppen kan men terecht bij de Baronie.

Over GREEN

GREEN Real Estate B.V. uit Alphen aan den Rijn ontstond in oktober 2005 met de samenwerking van ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold.

Het doel van de onderneming is het vermogen van de familie Zeeman te structureren in vastgoed. GREEN is onderdeel van het familiebedrijf Zeeman dat ondernemerschap hoog in het vaandel heeft. Centraal in de filosofie van GREEN staat haar verantwoordelijkheid voor de juiste samenhang tussen gebouw, locatie, omgeving en gebruiker. Met deze benadering van vastgoed dragen wij bij aan een inspirerende werk-, leer- en woonomgeving. GREEN is actief in diverse markten zoals retail, onderwijs en maatschappelijk vastgoed.

Over VMDeerenberg en Koster

VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hebben eerder dit jaar de stap gezet om intensief te gaan samenwerken in de VMD KOSTER Groep B.V. Midden in het Groene Hart ontstaat zo een groot adviesbedrijf op het gebied van risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Naast de versterking in financieel advies, ontstaat ook synergie in risicomanagement, collectieve groepsaanbiedingen en communicatie. Daarmee zijn VMDeerenberg en KOSTER zich klaar aan het maken voor de toekomst. Een toekomst waarin de klant centraal blijft staan. De klant wordt geadviseerd middels actief risicomanagement. Daarbij wordt bij de bediening van de cliënt en bij het advies optimaal gebruik gemaakt van nieuwe media en goede analysetools. Beide bedrijven blijven voorlopig nog wel onder de eigen naam hun cliënten bedienen.