Winkelcentrum De Baronie verwelkomt drie nieuwe ondernemers!

Binnenkort wordt het aanbod in winkelcentrum De Baronie opnieuw uitgebreid met een smaakvolle lunchroom, een trendy kapsalon én een ambachtelijke schoenmakerij.

Lunchroom ‘Gewoon’ Nina zal op 13 april haar deuren openen aan het Baronieplein en kapsalon Cuts & Colours en Schoenmakerij DenNis betrekken beiden een pand in de winkelstraat van De Baronie in mei. De lunchroom en winkels vormen een uitstekende aanvulling op het bestaande aanbod van winkels en horeca.

Winkelcentrum De Baronie is dé plaats in Alphen aan den Rijn voor de dagelijkse boodschappen en meer. Met de verschillende modezaken, voordeelshops, een fitnesscentrum, diverse versspeciaalzaken, twee supermarkten, diverse horecavoorzieningen en de eerste 1,5 uur gratis parkeren biedt De Baronie de klant alle mogelijkheden om op de meest comfortabele manier te winkelen. 


13 april – Lunchroom ‘Gewoon’ Nina
Op woensdag 13 april zal lunchroom ‘Gewoon’ Nina haar deuren voor het eerst openen. De lunchroom vestigt zich in een royale unit aan het Baronieplein. Een prachtige aanvulling voor De Baronie nu het terrassenseizoen er weer aankomt.  De lunch kan desgewenst op het terras genoten worden. Kwaliteit voert de boventoon en de huidige trends in gezonde voeding krijgen hun weerslag op de menukaart bij ‘Gewoon’ Nina. De enthousiaste onderneemster met de nodige horeca-ervaring zet onder andere in op huisgemaakte producten uit de eigen keuken. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een smaakvolle high tea te reserveren en groepsarrangementen te boeken.
Zie voor meer informatie en het aantrekkelijke menu:

www.gewoon-nina.nl
www.facebook.com/lunchroomgewoonnina


7 mei – Kapsalon Cuts & Colours
Op zaterdag 7 mei opent kapsalon Cuts & Colours in De Baronie. Deze trendy kapsalon heeft een zichtunit bij de entree aan de voorzijde van De Baronie. Cuts & Colours biedt klanten een no-nonsense haarbeleving zonder afspraak voor een aantrekkelijke prijs. Bij Cuts & Colours kun je gewoon de gehele dag binnen lopen, zij werken zonder afspraak. Indien je de zekerheid wenst van een plekje bij de kapper dan kun je ook op de dag zelf inchecken middels een online incheck tool. De vestiging in De Baronie is de derde vestiging van Cuts & Colours, zij hebben ook kapsalons in Leiderdorp en Berkel en Rodenrijs. Zie voor meer informatie en de overige trendy vestigingen van Cuts & Colours:

www.cutsandcolours.nl
www.facebook.com/Cuts-Colours


Mei – Schoenmakerij DenNis
Medio mei opent Schoenmakerij DenNis haar inmiddels vijfde vestiging in De Baronie. Deze ambachtelijke schoenmakerij heeft nog vier vestigingen in Weesp, Zaandam, Nieuwkoop en Uithoorn. Schoenmakerij DenNis betrekt de unit tussen Kruidvat en Primera in de winkelstraat van De Baronie. De schoenmakerij verzorgt reparaties aan alle bekende schoenmerken; zoals Avang, Van Bommel, Greve, Van Lier en diverse Italiaanse merken. Voor het beste eindresultaat gebruiken zij voor al alle reparaties zoveel mogelijk originele materialen. Daarnaast worden er schoenaccessoires en lederwaren verkocht en is de winkel straks het juiste adres voor de reparatie van hakken en een uitstekende sleutel- en graveerservice. Ontdek alle ambachten van Schoenmakerij DenNis op:

www.schoenmakerijdennis.nl
www.facebook.com/schoenmakerijdennis.nl

In winkelcentrum De Baronie zijn medio mei inmiddels 20 bedrijven gevestigd: Switch, Bristol, Kruidvat, Action, Op=Op voordeelshop, Zeeman, de Goudreinet, Primera, Breggen Bakkers, Visspecialist Sluizeman, Slagerij & Partyservice Gelderblom, Chocolaterie Martinez, Hoogvliet, Lidl, Fit for Free en Domino’s Pizza en Subway en de nieuwe ondernemers ‘Gewoon’ Nina, Cuts & Colours en Schoenmakerij DenNis.