Interesse in een appartement of penthouse in Groot Baronie?

Op dit moment is er geen actueel aanbod beschikbaar in Groot Baronie. Heeft u in de toekomst interesse in een appartement of penthouse in of nabij De Baronie?
Stuur dan een mail aan info@grootbaronie.nl en wij informeren u wanneer er nieuw aanbod beschikbaar is.

Havensuites 43 luxe appartementen en penthouses aan de Rijnhaven

Gesitueerd aan de Rijnhaven vindt u straks 43 luxe en royale appartementen en penthouses van de Havensuites. De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven. Hier kunnen de bewoners resideren op een van de mooiste plaatsen van Alphen aan den Rijn. De bouw is gestart!

Lees verder
Havenkwartier 12 atelierwoningen, wonen en werken in Baronie Haven

Aan de corridor naar De Baronie en aan de andere zijde aan de Prinses Margrietstraat vindt u de 12 atelierwoningen. Deze woningen beschikken over een fraaie werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de heerlijke binnentuin van het project. Wonen en werken gaan perfect samen in de unieke atelierwoningen van het Havenkwartier. De bouw is gestart!

Lees verder
Havenmeester 63 huurappartementen in de vrije sector

De Havenmeester staat trots aan de kop van de ontwikkeling met 63 huurappartementen in de vrije sector. De appartementen variëren in formaat en bieden enerzijds uitzicht op winkelcentrum De Baronie en anderzijds op de fraai aangelegde daktuin. Een fijne levendige woonomgeving in een splinternieuw woon-werkgebied. De bouw is gestart!

Lees verder
Het Havenhuys 34 luxe appartementen en penthouses aan de Rijnhaven

Direct aan de haven zijn 30 moderne en royale appartementen en 4 luxe en chique penthouses van Het Havenhuys gesitueerd. Alle woningen zijn verkocht en Het Havenhuys is opgeleverd. De bewoners van Het Havenhuys ervaren als eerste ‘Mondain wonen aan boord van De Baronie’.

Lees verder