GoedOpOrde groeit in Baronie Kantoren!

Roy Spierenburg en Martijn Kulk zijn huurders van het eerste uur in Baronie Kantoren. Hier hebben zij hun klantenkring snel uit kunnen breiden. Toen Spierenburg en Kulk in oktober 2014 in het pand kwamen, hadden zij er binnen een paar seconden een nieuw netwerk erbij. GoedOpOrde is klein begonnen in een van de flexibele kantoren van Element Offices in De Baronie. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid. De heren huren nu inmiddels een ruimte van 54 m2 op de flexibele verdieping van De Baronie. Bij verdere uitbreiding kunnen zij er voor kiezen om een wand te laten verschuiven of om te verhuizen naar een verdieping lager, daar zijn nog grotere ruimtes beschikbaar.

Lees hier het volledige artikel


Interesse in het huren van een flexibel kantoor van Element Offices in De Baronie?

Kijk voor meer informatie op: elementoffices.nl/baronie of maak een vrijblijvende afspraak met Peter Vernooij van Element Offices: 0172 – 76 09 00 of mail naar baronie@elementoffices.nl

Een maand gratis proefwerken? Flexibele kantoren van 1 tot 20 werkplekken

De Baronie biedt volop mogelijkheden voor ondernemers! Misschien ook wel voor uw bedrijf. Laat u overtuigen en probeer het een maand gratis uit.

Lees verder
GREEN verhuurt verdieping Baronie aan VMDeerenberg en Koster

Eind 2015 zullen de Alphense verzekeringsbedrijven VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hun intrek nemen op de 3e verdieping van het kantorencomplex in De Baronie.

Lees verder