Ballorig opent binnenkort 37e kinderspeelparadijs bij De Baronie!

Ballorig Alphen aan den Rijn is een full-service speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar. Voor iedere leeftijdsgroep is er een apart gedeelte waar zij zich goed kunnen vermaken. De horeca krijgt daarbij in de nieuwe vestiging een centrale rol en wordt verder geprofessionaliseerd. Ouders zullen meer dan ooit tevoren, ook voor hun eigen plezier hier komen!

Bij Ballorig leren kinderen om samen te spelen, te delen en leren ze omgaan met nieuwe vriendjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd, zodat de creativiteit van het kind optimaal gestimuleerd wordt. Naast individueel bezoek biedt Ballorig ook mogelijkheden voor het vieren van feestjes, groepsarrangementen en schoolreisjes.

De nieuwe Ballorig vestiging gaat binnenkort officieel open en zal te vinden zijn in het voormalig Leen Bakker gebouw aan de Rijnhavenkade. De locatie ligt op een steenworpafstand van het nieuwe woon-, werk- en winkelgebied ‘de Baronie’ in Alphen aan den Rijn.

Zie ook www.ballorig.nl

Een eigen plekje voor bewoners van zorginstelling Philadelphia

Op 19 november werd de woonlocatie De Baronie als onderdeel van zorginstelling Philadelphia feestelijk geopend. Alle bewoners, hun familie en de medewerkers genoten van het feest dat er voor hen was met veel muziek.

Lees verder
60 jarig jubileum De Baronie Terugblik op het evenement 60 jaar De Baronie

Afgelopen zaterdag 31 oktober werd er feest gevierd bij De Baronie. Er waren vele leuke activiteiten, zoals een echte chocolademusical, ballonnenclown, proeverijen, stands met leuke acties en de zoektocht naar de gouden wikkel.

Lees verder