GREEN en BVR ondertekenen samenwerkingsovereenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

De bouw omvat 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses aan de uiterste rand van de ontwikkeling Baronie Haven, direct aan de Rijnhavenkade in de nieuwe Rijnhaven.   Bijzonder aan het markante, stijlvolle gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften. Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Op zaterdag 13 april vond onder grote belangstelling de start verkoop plaats van Het Havenhuys. Ruim 250 personen lieten zich informeren over de luxe appartementen en penthouses. De inschrijving van kandidaten sluit op vrijdag 26 april waarna de toewijzing plaatsvindt door de ontwikkelaar en makelaars. Kopers kunnen vervolgens direct worden doorverwezen naar de kopersbegeleiding voor de realisatie van hun persoonlijke wensen. Naar verwachting zal medio september aansluitend de start van de bouw plaatsvinden.

Vanuit de haven loopt een corridor langs Het Havenhuys rechtstreeks naar winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven en winkels om de hoek.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl


 
Ronald McDonald Business Breakfast in De Baronie

Op dinsdag 20 maart ontmoetten ca. 70 ondernemers van de Ronald McDonald Business Breakfastclub elkaar voor een ontbijt in De Baronie. Het ontbijt werd dit keer georganiseerd door Aannemingsbedrijf G. Bruijnes en GREEN. De bijdragen van ondernemers van deze netwerkclub worden jaarlijks gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Leiden.

Lees verder
Alle winkels weer open!

Na een melding vanmorgen over de sluiting van de winkelstraat en Hoogvliet, Lidl en Primera in De Baronie, kunnen wij u melden dat alle winkels in De Baronie weer geopend zijn! Hartelijk dank voor uw begrip.

Lees verder
Ballorig opent binnenkort 37e kinderspeelparadijs bij De Baronie!

De nieuwe Ballorig vestiging gaat binnenkort officieel open en zal te vinden zijn in het voormalig Leen Bakker gebouw aan de Rijnhavenkade. De locatie ligt op een steenworpafstand van het nieuwe woon-, werk- en winkelgebied ‘de Baronie’ in Alphen aan den Rijn.

Lees verder