Ronald McDonald Business Breakfast in De Baronie

Op dinsdag 20 maart ontmoetten ca. 70 ondernemers van de Ronald McDonald Business Breakfastclub elkaar voor een ontbijt in De Baronie. Het ontbijt werd dit keer georganiseerd door Aannemingsbedrijf G. Bruijnes en GREEN. De bijdragen van ondernemers van deze netwerkclub worden jaarlijks gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Leiden.

De geheel gerestaureerde kantoor-/horecaruimte op de begane grond van De Baronie werd voor de gelegenheid ingericht als ontbijtruimte, waardoor de aanwezige ondernemers spontaan geïnspireerd raakten om na te denken over een passende invulling van deze historische ruimte, die in het verleden diende als droogkamer voor de bonbons en als suikerwerkerij. Atelier, kantoor, horeca, een creatief centrum, vele ideeën passeerden de revue. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in het huren van deze onderscheidende ruimte werden uitgenodigd contact op te nemen om mogelijkheden te bespreken.

Ontbijten en netwerken
Ronald McDonald Business Breakfast bestaat uit een groep ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omstreken, die elf maal per jaar onder het genot van een ontbijt gedachten, ervaringen en ideeën met elkaar uitwisselt. De club sponsort het Ronald McDonald huis in Leiden. Het huis ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Ronald McDonald Business Breakfast schenkt jaarlijks een substantieel bedrag aan het Ronald McDonald Huis.

Meer info: www.business-breakfast.nl

Alle winkels weer open!

Na een melding vanmorgen over de sluiting van de winkelstraat en Hoogvliet, Lidl en Primera in De Baronie, kunnen wij u melden dat alle winkels in De Baronie weer geopend zijn! Hartelijk dank voor uw begrip.

Lees verder
Ballorig opent binnenkort 37e kinderspeelparadijs bij De Baronie!

De nieuwe Ballorig vestiging gaat binnenkort officieel open en zal te vinden zijn in het voormalig Leen Bakker gebouw aan de Rijnhavenkade. De locatie ligt op een steenworpafstand van het nieuwe woon-, werk- en winkelgebied ‘de Baronie’ in Alphen aan den Rijn.

Lees verder
Een eigen plekje voor bewoners van zorginstelling Philadelphia

Op 19 november werd de woonlocatie De Baronie als onderdeel van zorginstelling Philadelphia feestelijk geopend. Alle bewoners, hun familie en de medewerkers genoten van het feest dat er voor hen was met veel muziek.

Lees verder