GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling. Het ontwikkelteam rondt hiermee het eerste onderdeel af van de ontwikkeling van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn.

 De bijna 100 gasten, waaronder alle kopers van de totaal 34 appartementen en penthouses in het Havenhuys en de relaties van het ontwikkelteam ontmoetten elkaar in een ongedwongen sfeer in een tent op de bouwlocatie aan de nieuwe Haven aan den Rijn. Kopers hadden daarbij alle gelegenheid om op de ‘buren’ te ontmoeten in de verschillende bouwvlakken die door de aannemer waren gevisualiseerd. In de diverse toespraken was er ruime aandacht voor de vervolgfase van Baronie Haven en de toekomstige uitbreiding van Haven aan den Rijn.

De ontwikkeling van de volgende fase van Baronie Haven is inmiddels in een vergevorderd stadium. Fase 3 bestaat uit een diversiteit van appartementen, unieke atelierwoningen en een sfeervolle horecagelegenheid op de kop aan de haven, direct naast Het Havenhuys.
De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V.

Alle 30 appartementen in het Havenhuys zijn inmiddels verkocht. Er is nog 1 unieke penthouse beschikbaar, informeer hiernaar bij de verkopend makelaars.
Voor meer informatie over de penthouse in Het Havenhuys en de contactgegevens van de makelaars zie de website: www.hethavenhuys.nl

GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. geeft woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Paul Wismeijer van Haven aan den Rijn verrichten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees verder
GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

Lees verder
Ronald McDonald Business Breakfast in De Baronie

Op dinsdag 20 maart ontmoetten ca. 70 ondernemers van de Ronald McDonald Business Breakfastclub elkaar voor een ontbijt in De Baronie. Het ontbijt werd dit keer georganiseerd door Aannemingsbedrijf G. Bruijnes en GREEN. De bijdragen van ondernemers van deze netwerkclub worden jaarlijks gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Leiden.

Lees verder