Verzamelpand of bedrijvenhotel?

Arthur van Breukelen geeft in het AD zijn visie op het huren van een kantoor in een verzamelpand. Met name het netwerk, de uitstekende voorzieningen en de flexibele contracten bieden het MKB en de ZZP’er een eenvoudige mogelijkheid tot groei. De focus bij de flexibele bedrijfshuisvesting van Element Offices in Baronie Kantoren ligt dan ook geheel op uitgebreide service en het volledig ontzorgen van de gevestigde ondernemers.
 

Visitekaartje van je bedrijfTeBont Design ontwikkelt en ontwerpt commerciële ruimten en weet als geen ander hoe belangrijk een pand is voor de presentatie van een bedrijf. Het is een creatief bedrijf dat graag afwijkt van de standaard, maar wel wil aansluiten bij de beleving van de zakenpartners. Directeur Michael de Vlieger koos 3 jaar geleden voor een kantoor in De Baronie en verhuist binnenkort met zijn bedrijf naar een grotere ruimte op de eerste verdieping van Baronie Kantoren.

Lees hier de volledige publicaties uit het AD 

Interesse in het huren van een flexibel kantoor van Element Offices in De Baronie?

Kijk voor meer informatie op: elementoffices.nl/baronie of maak een vrijblijvende afspraak met Peter Vernooij van Element Offices: 0172 – 76 09 00 of mail naar baronie@elementoffices.nl

GoedOpOrde groeit in Baronie Kantoren!

Roy Spierenburg en Martijn Kulk zijn huurders van het eerste uur in Baronie Kantoren. Hier hebben zij hun klantenkring snel uit kunnen breiden. Toen Spierenburg en Kulk in oktober 2014 in het pand kwamen, hadden zij er binnen een paar seconden een nieuw netwerk erbij.

Lees verder
Een maand gratis proefwerken? Flexibele kantoren van 1 tot 20 werkplekken

De Baronie biedt volop mogelijkheden voor ondernemers! Misschien ook wel voor uw bedrijf. Laat u overtuigen en probeer het een maand gratis uit.

Lees verder
GREEN verhuurt verdieping Baronie aan VMDeerenberg en Koster

Eind 2015 zullen de Alphense verzekeringsbedrijven VMDeerenberg en KOSTER verzekeringen b.v. hun intrek nemen op de 3e verdieping van het kantorencomplex in De Baronie.

Lees verder